Főoldal » 2021 » Május » 13 » Elindult a Nuuvella!
1:41 PM
Elindult a Nuuvella!

Ahogy a Facebookon és a blogomon már korábban írtam egy olyan nagyszerű kezdeményezés tagja lehetek, amely Magyarországon eddig teljesen egyedülálló. Ez nem más , mint a Nuuvella!!!

Mi is az a Nuuvella? Természetesen bárki felteheti ezt a kérdést. Erre a választ az Index cikke; az Indul a Nuuvella, az olvasók Netflixe adta meg nagyon jól a választ. Ebből egy részletet lent olvashattok, de a teljes cikk elolvasható a fenti linkre kattintva.

"Indul a Nuuvella, ami megoldást kínál a történetre éhező olvasóknak, hogy rengeteg könyvhöz és novellához jussanak, és mindezt akár egy regény áráért is kevesebbért. A platform az íróknak ezzel pedig lehetőséget biztosít ahhoz, hogy közvetlen anyagi támogatásban részesüljenek.

KAPCSOLÓDÓ

Fejős Éva: A könyvkiadásban a szerző a leggyengébb láncszem

Fejős Éva: A könyvkiadásban a szerző a leggyengébb láncszem

A netes könyvkereskedéshez szükséges webshop üzemeltetője többet keres, mint a szerző.

Arról korábban már az Index is írt, hogy egy könyv kiadásából a szerzőhöz jut a bevétel legkisebb százaléka, így hiába dolgozik egy író a történetén akár hónapokon keresztül, benne van a pakliban, hogy a megjelenő regénnyel alig keres majd. Sokan ezért az írás mellett rengeteg más munkát is vállalnak, előadásokat tartanak."

Mivel én is meghívást kaptam azon írok közé, akik még a Nuuvella indulása előtt publikálhattak, ezért természetesen éltem a lehetőséggel. Célom az volt, hogy legalább öt novellám kerüljön fel az oldalra még az indulás előtt. Természetesen ezután szükséges lesz a további publikálás is, de ennek én nagyon örülök, hiszen ismét megragadtam az a virtuális tollat, amelynek köszönhetően megszülettek korábban is az írásaim.

A lényeg az, hogy ezután rendszeresen jelenkezni fogok új írásokkal, miközben dolgozom a regényen is, amelyet remélhetőleg, hamarosan ti is olvashattok majd.

Addig is a Nuuvellán már olvashatjátok a következő írásaimat:

Radagas krónikák - Tomber-hegy ostroma (fantasy kisregény 4 fejezetben)
Radagas krónikák - Főnixek (fantasy novella)
Csata a ködben (kaland novella)
A kamrani totem (fantasy novella)
Végtelen út (misztikus novella)
Sötét éjszaka (misztikus novella)

Így, ha már most csatlakozol a Nuuvella olvasóihoz, akkor lesz mit olvasnod, de nem csak nálam, hanem számos más ismert és amatőr író alkotását is.

Megtekintések száma: 419 | Hozzáadta:: Andrew | Címkék (kulcsszavak): regény, andrew sinclair, novella, radagas, nuuvella | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: